Tietoa minusta

Olen Katja Suominen tamperelainen sisustussuunnittelija. Olen aiemmin työskennellyt pääsääntöisesti julkisten tilojen kalustuksen ja sisustuksen parissa, mutta sydäntäni lähellä on erityisesti kotien sisustaminen. Lisäksi olen toiminut Design Managerina kodin tekstiilejä suunnittelevassa ja maahantuovassa perheyrityksessä. Minulla on kokemusta sisustuksen, tilasuunnittelun, myynnin sekä markkinoinnin alalta yli 15 vuoden ajalta. Itsellemme olen suunnitellut kakkoskotinamme toimivan modernin hirsitalon ja juuri valmistuneen kaupunkikodin remontin  sekä aiempien kotiemme remontteja.  Meidän koteihimme pääset tutustumaan Instagram- tililläni @pihkassapintaan.


Sisustussuunnittelijana autan sinua hyvinvointiasi lisäävän ympäristön suunnittelussa. Suunnittelutyöni keskiössä on aina asiakas ja itse suunnitteluprosessi onkin jatkuvaa vuorovaikutusta. Sitoudun luomaan tilastasi juuri sinun näköisesi paikan, joka tukee arkeasi ja jossa stressitasosi laskee. Omassa suun-nittelussani hyödynnän palvelumuotoilu-opinnoistani saamaani osaamista asiakas-lähtöisestä suunnitteluprosessista. Tämä antaa hyvän pohjan asiakkaan hyvinvointia lisäävien ja toimintoja tukevien tilojen suunnitteluun. 

Arvojani edustavat ajattomuus, kokonais-valtainen hyvinvointi ja kotimaisuus. Pyrin suunnittelussani käyttämään mahdollisuuksien mukaan kotimaisia toimittajia ja tuotteita. Haluan suunnitella asiakkailleni ajattomia, asiakkaan omaa henkistä ja fyysistä hyvinvointia tukevia tiloja, joissa on lupa viihtyä ja rentoutua. 

Ota yhteyttä niin katsotaan, miten  minä voisin auttaa sinua luomaan omaa hyvinvointiasi tukevan tilan!