Palvelut

Palvelut

Haluan suunnitella kestäviä ja ajattomia, hyvinvointia lisääviä sekä arjen toimintoja tukevia ratkaisuja. Kaiken suunnittelun pohjalla on asiakkaan toiveet ja tarpeet. Laadin yksilöllisen tarjouksen suunnittelupalveluista maksuttoman kartoitustapaamisen jälkeen. Kartoitus onnistuu tarvittaessa myös etänä videon välityksellä. 

Palveluistani löytyy paketteja konsultoinnista kokonaisvaltaiseen uudiskohteen suunnitteluun projektointeineen. Alla näistä paketeista tarkempaa kuvausta. Mikäli näistä ei löydy juuri sopivaa sinulle, niin mietitään yhdessä sinua miellyttävä kokonaisuus.  


Kartoitus
Tarvekartoituksessa käydään läpi asiat, joihin tarvitset apua. Tämä tehdään pääsääntöisesti etänä. Tarvekartoitus on veloitukseton. Kartoituksen jälkeen toimitan tarkemman tarjouksen suunnittelusta kirjallisesti. 

Konsultaatio 2 h
Konsultaatio on helppo tapa käyttää apuani. Konsultaatio voi tapahtua paikan päällä muutoskohteessa, myymälässä tai vaikka etänä. Konsultaatiossa voimme käydä läpi juuri niitä asioita, joissa tarvitset apua esim. pohjapiirroksen toimivuus, uuden keittiön värimaailma, huonekalujen valinta tai sähkö- ja lvi- suunnitelman konsultointi. Konsultaatio ei sisällä mitään kirjallisia dokumentteja. Hinta 290 €. 2 tunnin ylittävät konsultaatiotunnit normaalin tuntiveloituksen mukaan. 

Tilasuunnittelu
Pohjapiirroksen muutokset remonttikohteessa tai uudiskohteen tilasuunnittelu joko koko rakennuksen osalta tai osittain. Sisältää tilojen toimivuuden ja toiminnallisuuksien optimoinnin sinun tarpeisiisi. Hinta tarjouksen mukaan. Voit käyttää myös konsultaatioapua tilasuunnitteluun.

Pintamateriaali- ja värisuunnittelu
Kodin pintamateriaalisuunnittelu sisältää koko kodin pintamateriaalit (maalit, tapetit, lattia- ja kattomateriaalit, laatat) ja kodin värisuunnitelman sekä listauksen hankintapaikoista. Materiaali- ja värikaaviot kuuluvat tähän pakettiin. Hinta tarjouksen mukaan.

Kokonaisvaltainen suunnittelu
Sisältää pintamateriaali- ja värisuunnittelun (maalit, tapetit, lattia- ja kattomateriaalit, laatat sekä kodin värisuunnitelma) kaavioineen, valaistussuunnittelun, irto- ja kiintokaluste-suunnittelun, listauksen hankintapaikoista sekä huonekortit käytetyistä materiaaleista ja tuotteista. Hinta tarjouksen mukaan.

Kylpyhuoneen ja saunan suunnittelu
Sisältää tilasuunnittelun, pintamateriaalit, valaistuksen, mahdolliset kiintokalusteet sekä vesikalusteet ja lauteet. Suunnitelmaan kuuluu pohjapiirros sekä huonekortit käytetyistä materiaaleista ja tuotteista. Hinta tarjouksen mukaan.

Valaistussuunnittelu
Valaistussuunnittelu sisältää valopisteiden sijoittelun pohjapiirrokseen sekä kiinteiden valaisinten tyypittelyn sekä listauksen hankintapaikoista. Hinta tarjouksen mukaan.

Kodin päivitys
Kun haluat uusia tilan tekstiileitä ja joitain irtokalusteita sekä mahdollisesti myös lattian tai 1-2 seinäpintaa. Suunnitelma sisältää kalusteiden sijoittelun, mahdolliset seinäpinnoitteet ja kaaviot näihin ja hankintapaikat. Hinta tarjouksen mukaan.

Toimitilojen suunnittelu
Esimerkki: toimiston kokonaisvaltainen suunnittelu sisältäen pintamateriaali- ja värisuunnitelman kaavioineen, valaistussuunnitelman sekä irto- ja kiintokalustesuunnitelman. Hinta tarjouksen mukaan.

Projektin johto
Valvon, että sisustusprojekti toteutetaan remontti- tai rakennuskohteessa suunnitelman mukaisesti. Toimin yhteyshenkilönä projektin osapuolten välillä ja huolehdin, että projekti pysyy aikataulussaan. Raportoin projektin vaiheista ja mahdollisista muutoksista. Tämä palvelu räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi ja hinta määräytyy tarjouksen perusteella.

Tuote- ja materiaalihankinnat
Mikäli haluat minun auttavan tuote- ja materiaalihankinnoissa ja kilpailutuksissa, voin halutessasi tehdä ne puolestasi. Hinta tarjouksen mukaan. 

Avaimet käteen
Avaimet käteen suunnittelussa hankin sovitun suunnittelukokonaisuuden lisäksi tarvittavat tuotteet toimitettuna ja asennettuna kohteeseen. Avaimet käteen- projektin sisältö on mahdollista sopia tapauskohtaisesti ja se voi sisältää jopa loppusiivouksen ja itse muuton. 

Haluatko pyytää tarjousta?